Dondurulmuş limon sayesinde hem yemeklerinize yeni bir lezzet katıyor hem de daha fazla vitamin alıyorsunuz
Büyük olasılıkla, limon denince sadece limon suyu ve C vitamini aklınıza gelir. Sadece bu kadar olduğunu düşünürsünüz. Artık limonun gizemlerini öğrenince onu kupada içeceğiniz hazır çorbalarınıza bile katabileceksiniz.
Ziyan etmeden limonun tamamını nasıl kullanırsınız? Çok basit… Limonu (yıkayıp) buzdolabınızın buzluk bölümüne koyuyorsunuz. Donduktan sonra mutfak rendesini alıp limonun tamamını rendeleyebilirsiniz. Soymanız gerekmiyor.
Rendelenmişini yemeklerinizin üzerine serpebilir, sebze salatasına, dondurmaya, çorbaya, makarnaya, makarna sosuna, balık porsiyonlarına katabilirsiniz. Yemeklerin tamamı, daha önce hiç tatmadığınız mükemmel bir lezzet kazanacaktır.
Bir kısmını ziyan etmeyip yemeklerinize yeni bir lezzet katması dışında rendelenmiş limonunuz, limonun sadece suyunda bulunandan 5 veya 10 kat daha fazla vitamin içerir. Ve evet, şimdiye kadar bunu kaybediyordunuz.
Ama bundan sonra, tüm limonu dondurmak gibi basit bir işlem sonrasında, onu rendeleyip yemeklerinizin üzerine serperek tüm besleyici özelliklerini kullanıyor olacak, yani daha sağlıklı besleniyor olacaksınız.
Home
»
Doğal Sağlık
»
limon
»
pratik bilgiler
»
püf noktası
»
şifalı bitkiler
» Buzlukta dondurulmuş limon lezzete lezzet katar.
7 Mayıs 2014 Çarşamba
Related Posts
Kalp sağlığı için neyi ne kadar yemeli?
08 June 2024Adreslistele0Varise karşı kiraz ve böğürtlen iyi gelir.
09 May 2024Adreslistele0Oruç tutarken kaç kalori almalıyız.Tok tutan yiyecekler.
25 March 2024Adreslistele0Ballı meyve ye kışın üşütüp hasta olmayın.
26 January 2024Adreslistele0Bol su içmek faydalı mıdır.
11 January 2024Adreslistele0
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.